Asioiden todistamisraportti

Nettisivuillani olen maininnut useita sellaisia asioita, joita saatatte hyvinkin epäillä epätodellisiksi ja joita en ole tällä sivustolla muualla todistanut. Haluan kertoa, että nämä kaikki asiat mitä olen sanonut tällä sivustolla pitävät paikkaansa: ja tässä raportissa todistan nämä asiat, joita olette epäilleet, todellisiksi.

Asioita, mitä on epäilty:

 • Circuit Games oy:ssä työskentely, minulla ei ole vieläkään työtodistusta
 • International eMotorsports Association ry:ssä työskentely, minulla ei ole vieläkään työtodistusta
 • Kutsu/Pääsy AKK-Motorsportsin Mestareiden Iltaan
 • Julkkisten kanssa toimiminen
 • Lupa ProtonJonilta oman Thrown Controllers-pohjan tekoon
 • Se, että oliko tämä pelishowhomma oikeasti suunniteltu vai oliko se vain hetken mielijohteesta päätetty asia

Ja ymmärrän, että yksi tärkeimmistä oikeusperiaatteista on ”syytön kunnes toisin todistetaan” eikä minulla ole velvollisuutta todistaa syyttömyyttäni, mutta ajattelin, että tein tämän raportin myös sen takia, ettei teidän tarvitse ottaa noihin julkisuuden henkilöihin erikseen yhteyttä. Säästyy aikaa heiltäkin. Olen jakanut tämän raportin osiin, joten löydätte helposti sen asian, minkä todenmukaisuutta epäilette.

Haluan kuitenkin kertoa tähän heti ensi alkuun, että olen sensuroinut yksityisyyden suojan/vaitiolovelvollisuuden vuoksi joitain tekstejä. En mainitse nimiä, ellei niitä esitetä julkisessa tarkoituksessa (ts. se asia missä nimi on paljastettu on julkisesti saatavilla) tai jos nimen esittäminen on välttämätöntä asian todistamiseksi. En näissäkään tapauksessa kerro mitään ylimääräisiä tietoja, esimerkiksi en kerro viestin sisällöstä muuta kuin sen mikä on tarpeen.

Circuit Games oy

Minua on pääasiassa epäilty siitä, etten ole oikeasti työskennellyt tällaisen yrityksen palveluksessa. Vaikka olen pyytänyt, en ole koskaan saanut työtodistustakaan tästä hommasta.
Ensiksi tahdon selventää tästä, että mistä koko hommasta oikein oli kysymys.

Minut ja kolme muuta henkilöä otti tämä Circuit-yritys mukaan pelinkehitysprojektiin, missä meidän tarkoituksena oli tehdä turnausjärjestelmä, tulospalvelu yms. uudelle palvelulle jossa käytettäisiin ajosimulaatiopelejä kuten Assetto Corsaa ja Live for Speediä. Lisäksi yksi henkilö otettiin mukaan ns. tarkkailuasemiin ja varamieheksi.

Toinen homma tässä pelinkehitysprojektissa työskentelyssä oli se, että työskentelimme myös International eMotorsports Association ry:n järjestämässä IeMA-sarjassa, joka oli silloin AKK-Motorsportsin eli Autourheilun SM-sarja eMotorsportsissa. Tämä Circuit toimi promoottorina kyseiselle sarjalle. Nämä asiat pystyy helposti todistamaan seuraavista linkeistä:

Käytimme Facebookin ryhmäkeskustelua pääasiallisena keskustelukanavana. Lisäksi kävimme Circuitin tiloissa Telakkakadulla paikanpäällä joitain kertoja. Lisätodisteena latasin Facebook-tietoni omalle koneelleni ja katsoin paikalliselta asemalta näitä Facebookissa käytyjä viestejä. IeMA:an liittyvät asiat käsittelen/todistan erikseen tästä Circuitista.

Pistän heti ensi alkuun pari kuvaa.

1. kuva mikä todistaa sen, että ensimmäiset viestit lähetettiin jo toukokuussa 2016.
2. kuva mikä todistaa sen, että viimeisimmät viestit lähetettiin helmikuussa 2017.

Nämä ensimmäiset kuvat kertovat siitä, että kuuluin tosiaan tällaiseen pelisuunnitteluryhmään joka liittyi Circuittiin ja IeMA:an. Lisäksi noiden viestien avulla aikaväli sopii omaan työaikaani Circuitin ja IeMA:n palveluksessa (työskentelin syyskuussa 2016 – tammikuussa 2017). Myös näette, että jäseniä tuossa ryhmässä on viisi (koska pilkut ovat yhä näkyvillä) – jäsenmäärä on sama kuin mitä meidän pelinkehitysprojektissa oli jäseniä (neljä varsinaista jäsentä ja yksi varajäsen)

Seuraavaksi esitän pari kuvaa, jotka todistavat sen, etten olisi vain muuttanut tuota ryhmän nimeä. Nämä kuvat kertovat osumien määrän, kun hain hakunimillä ”Circuit” ja ”IeMA”

Hakutulosten määrä ”Circuit”-hakusanalla
Hakutulosten määrä ”IeMA”-hakusanalla

Nämä kuvat ja noiden hakutulosten määrä (molempia löytyy yli sata kappaletta) todistavat sen, että todellakin kuuluin tällaiseen Circuittiin ja IeMA:an koskevaan pelinkehitysprojektiin.

Nämä seuraavat kuvat todistavat sen, minkä takia aloitin Circuit Games oy:n parissa 30.9.2016 ja lopetin 16.12.2016. Aloitan aloittamisesta:

Kuva 1. palaverin ajankohdan suunnittelusta

Kuva sähköpostista 1. palaverin tuloksista

Lisätodisteena tuo sähköposti todistaa, että meillä oli palaveri perjantaina. Viesti lähetettiin 3.10.2016 ja sitä edeltävä perjantai oli nimenomaan 30.9. Tuo sähköposti todistaa myös sen, että todellakin olin Circuit Games oy:n parissa tittelillä Web Development Manager/Officer.

Ja nyt saatatte miettiä, että onko tämä todellakin 1. kerta kun saan Circuittiin liittyvää sähköpostia. Kyllä on, laitoin hakusanaksi sähköpostissani ”Circuit” ja tämä seuraava kuva todistaa sen, että se 3.10 lähetetty viesti ”Circuit Games asiaa” oli tosiaan ensimmäinen Circuittiin liittyvä viesti.

Kuva siitä, että se oli ensimmäinen Circuittiin liittyvä sähköposti

Mennään sitten Circuitista lopettamiseen.

Kuva sähköpostista, jossa nähdään, että poistuin Circuitin parista 16.12.2016

Tuo kuva todistaa myös sen, että minulla oli Circuittiin liittyvä sähköpostikin. Se sähköposti oli siis Kalle(at)Circuit.fi. (En ole kirjautunut sillä sisään enää vuosiin, älkää ottako minuun yhteyttä tuon sähköpostin kautta).

Vielä yksi lisätodiste asiaan. Yksi homma minulla oli Circuitin järjestämien asiakastapahtumien tulosten julkaisu. Minä julkaisin tuloksia heidän ajo/kilpailutapahtumista nettiin.

Jos katsotte seuraavaa linkkiä: http://tulokset.srtfinland.com/league/CIRCUIT/ – tulette huomaamaan, että julkaisin tuloksia tapahtumista 27.10.2016 – 9.12.2016 välisenä aikana; tämä aikaväli mahtuu siihen samaan aikaväliin, milloin työskentelin Circuitilla.

Annan vielä yhden palan todisteita. Sain Circuitilla työskennellessäni käyntikortteja.

Kuva käyntikortistani

Yhteystiedot (kuten puhelinnumero) ovat tuossa käyntikortissa samat kuin mitä minulla nykyäänkin on. Ja tittelini sekä firman nimi on sama!

Okei, voitte ajatella, että teinkö tuon käyntikortin joskus myöhemmin?

En tehnyt, tämä kuva todistaa sen, että sain nämä käyntikortit jo marraskuussa 2016.

Joten: haluan, että teette johtopäätökset näistä asioista. Ajatteletteko vielä sitä, että en olisi työskennellyt Circuit Games oy:n parissa 30.9 – 16.12.2016?

International eMotorsports Association ry

Minua on pääasiassa epäilty siitä, etten ole oikeasti työskennellyt tällaisen yhdistyksen palveluksessa. Vaikka olen pyytänyt, en ole koskaan saanut työtodistustakaan tästä hommasta.

Toinen juttu on se, että tämä on se SM-sarja, jonka tuomarina olen työskennellyt. Sen SM-sarjan osuuden todistin Circuit Games oy-osiossa, mutta se, että sain kutsun AKK-Motorsportsin järjestämään Mestareiden Iltaan on asia, jonka todistan tässä osuudessa.

Eli aloitan todistamalla sen, että aloitin IeMA:ssa 26.9.

Kuva ensimmäisestä sähköpostiviestistä minkä sain IeMA:an liittyen.
Kuva siitä, kun minut pyydettiin serverille IeMA:n kilpailuun 26.9.2016.

Ja nyt haluan vielä todistaa sen, että julkaisin IeMA:n SM-sarjan tuloksia myös. Ne löytää täältä: http://tulokset.srtfinland.com/league/IEMASM/2016/

Tuo 26.9 kilpailu oli 6. kilpailu. Ja selvennän vielä sen hämmennyksen, että tuossa äsken mainitussa sähköpostissa lukee, että se olisi ollut 7. kilpailu. Niin sen alunperin piti olla, mutta 2. kilpailu uusittiin ja järjestettiin 10.10. Sen kilpailun löytää videomuodossa tästä: https://youtu.be/24up0AdmgQo?t=111

Puhun sitten IeMA:sta lähtemisestä.

Haluan kertoa sen, että en lähtenyt samaan aikaan IeMA:n parista kuin Circuitista.

Tämä kuva todistaa sen, että lähdin vasta myöhemmin IeMA:ta.

Lähdin IeMA:ta 7.1.2017. Tämä on sen vuoksi, että vaikka minulla ei ollut enää hommia myöskään IeMA:n parissa (Circuitin tavoin), olin kuitenkin mukana IeMA:n edustajana AKK-Motorsportsin Mestareiden Illassa Jyväskylässä sinä päivänä. 7.1.2017 tein siis viimeisen IeMA:an liittyneen asian.

Joten: haluan, että teette johtopäätökset näistä asioista. Ajatteletteko vielä sitä, että en olisi työskennellyt International eMotorsports Association ry:n parissa 26.9.2016 – 7.1.2017? Ja ajatteletteko yhä, etten päässyt kutsuttuna AKK-Motorsportsin Mestareiden Iltaan?

Julkisuuden henkilöt

Olen maininnut tällä sivustolla, että olen eräiden julkkisten kanssa ollut tekemisissä työurani aikana. En ole kuitenkaan kertonut kovin suuresti, että millä tavoin olen työskennellyt.
Teemu Suninen on WRC-kuljettaja. Hän ajaa siis rallin MM-sarjassa ja on saavuttanut jonkin verran menestystäkin.

Mainitsin, että olin Sport Racing Team Finlandissa Tournament Directorina ollessani, että hän osallistui niihin tapahtumiin. Todistan sen vaikkapa tämän linkin avulla:

http://tulokset.srtfinland.com/league/FORMULA/2016/R01/r/ – kyseisestä linkistä löytyy nimi ”JAM MARA”. Se on klikattava linkki, joka vie seuraavalle sivulle: https://www.lfsworld.net/?win=stats&racer=marakattimax

Tämä itsessään ei todista kuitenkaan tuota. Mutta se kuitenkin todistaa, että kyseinen käyttäjänimi on ”marakattimax” ja kyseinen sivusto vie Live for Speed-nimiselle pelille. Ja jos menemme pelin foorumeille: https://www.lfs.net/forum ja laitamme sivustolla löytyvään hakukenttään hakusanaksi tuon ”marakattimax” löydämme heti hakutuloksia, jotka selvästi varmistavat, että WRC-kuljettaja Teemu Suninen todellakin osallistui näihin tapahtumiini.

Harri Haanpää on Dreammill Productionsin ohjaaja/tuottaja. Hän on ohjannut useita ohjelmia, kuten Suomen Huippumalli Haussa ja Huvila ja Huussi-ohjelmat.

Harri Haanpää työskenteli myös mukana tuossa Circuitin parissa. Tässä todisteena hän julkaisi 2017 alussa tällaisen julkisen Facebook-postauksen missä hän mainitsee Circuit Median: https://www.facebook.com/harri.haanpaa.5/posts/10154267426421395

Nyt, ymmärrän, että tässä on kaksi ongelmaa:

 1. Hän julkaisi tämän vuonna 2017, kun lopetin Circuitilla jo vuonna 2016
 2. Hän mainitsee Circuit Median, kun työskentelin Circuit Gamesilla

Ensimmäiseen kohtaan mainitsen tämän, että työskentelin kuitenkin hänen kanssa. Tämän pystyy helposti todistamaan paristakin kohdasta:

Muistio, joka sisältää meidän molempien sukunimet. Ja tämä muistio tehtiin 2016 marraskuussa.
Työntekijäporukka, me molemmat olemme listattuna.

Ja toiseen kohtaan mainitsen tämän: sivustolla http://web.archive.org/web/20180202141658/http://www.circuit.fi/konsepti löytyy listattuna molemmat yritykset. Tämä ei ole sattumaa.

Ja vielä viimeisenä todisteena, tässä näkyy se sama sähköposti, mikä todisti että lopetin sen Circuitilla työskentelyn. Olin laittanut yhden siihen liittyvän asian kopiona Harrille.

Sähköposti, jonka lähetin (myös) Harrille

Mika Salo on entinen Formula 1-kuljettaja. Hän oli myös osallisena IeMA:an ja sen pystyy todistamaan helposti seuraavasta linkistä, joka paljastaa lisäksi hänen tittelinsä kyseisessä tahossa.

https://www.autourheilu.fi/uutiset/virtuaalinen-autourheilu-uusi-sm-tason-lajitulokas/

Esko Kiesi on Audin entinen myyntijohtaja. Hän oli osallisena IeMA:an ja sen pystyy helposti todistamaan ihan jo siitä, että hän työskenteli vuonna 2016 järjestetyssä IeMA-sarjassa kommentaattorina.

Esimerkkilinkkinä toimii tämä: https://youtu.be/BZ4ydpzNPoE?t=422

Kalle Palander on pujottelun maailmanmestari. Hän oli myös Circuitin kanssa tekemisissä. Pystyn sen todistamaan ihan tämän itse ottamani kuvan avulla

Lisäksi hän oli mukana Emma Kimiläisen vuonna 2016 järjestetyssä Subin Circuit eMotorsports TV-ohjelmassa, jonka pystyy näkemään soittolistana YouTubessa: https://www.youtube.com/playlist?list=PL0FP4-gWxxx8S9qcPoukF1_zy9P-df8lK 

Emma Kimiläinen on autourheilja. Hän on myös MTV Sportin F1-kommentaattori. Hän oli myös Circuitin kanssa tekemisissä ja tapasin hänet henkilökohtaisesti 21.11, jolloin tämä kuva otettiin.

Lisäksi hän oli mukana Kalle Palanderin vuonna 2016 järjestetyssä Subin Circuit eMotorsports TV-ohjelmassa, jonka pystyy näkemään soittolistana YouTubessa: https://www.youtube.com/playlist?list=PL0FP4-gWxxx8S9qcPoukF1_zy9P-df8lK 

Joten: haluan, että teette johtopäätökset näistä asioista. Ajatteletteko vielä sitä, että en ole ollut työurani aikana näiden kuuden julkisuuden henkilön kanssa tekemisissä?

Eezy Oskin Pelishow-työ

Olen maininnut tällä sivustolla, että toimin Eezy Osk-laskutuspalvelun avulla Freelancer-Pelishowsuunnittelijana/isäntänä mikä mahdollistaa muille ihmisille muun muassa pelishow’ien, visailuohjelmien ja harjoitus(pääsy)kokeiden/tenttien suunnittelun, tekemisen ja isännöimisen. Varsinaisestihan kaiken tiedon tästä koko hommasta löytyy tämän sivuston sivulta Pelishow, kun tämä Raportti-sivu todistaa nämä asiat mitä on epäilty tähän liittyen.

Se mitä asioita tässä on epäilty ovat ne, että olenko oikeasti saanut luvan ProtonJonilta, että voin tehdä oman versioni tämän oman pelishow’ni inspiraatiosta Thrown Controllersista ja auttoiko hän oikeasti minua pääsemään alkuun sen tekemisessä. Myös sitä on epäilty, että olenko minä koskaan oikeasti tarjonnut apua hänelle ja lisäksi sitäkin on epäilty, että onko tämä pelishowjuttu oikeasti suunniteltu asia vai vain hetken mielijohteesta 23. kesäkuuta 2019 tehty juttu.

Aloitan tällä, itselläni oli tarkoitus jo tällaista alkaa tekemään vuonna 2018. Olin kiinnostunut Thrown Controllers-show’ta jo pidemmän aikaa, koska pidän TheRunawayGuys-kanavasta. Päätin sitten kysyä ProtonJonilta, että olisiko hänellä mahdollisuus jakaa tuo hänen tekemänsä Thrown Controllers-pohja muille. Hän kieltäytyi, mutta antoi minulle kuitenkin vinkkejä (ja siten myös luvan) tuollaisen pohjan tekoon.

Tämä kuva paljastaa tämän.

Myöhemmin, lähetin sähköpostia hänelle siihen liittyen (en voi paljastaa tätä) ja sanoin myöhemmin hänen CuriousCat-palvelussa, että jos hän haluaa apua siihen, että se tehtäisiin RPG Maker MV:llä, hän voi minuun ottaa yhteyttä: https://curiouscat.me/ProtonJon/post/687744212

Tämä todistaa siis seuraavat asiat:

 • Että minulla on lupa ProtonJonilta tämän tekemiseen
 • Hän auttoi minua pääsemään alkuun tämän tekemisen kanssa
 • Olen tarjonnut apua myös hänelle
 • Olin aloittanut tämän pelishow-homman suunnittelun jo keväällä 2018

(En muuten käytä tuota CuriousCat-palvelua ollenkaan, eli sitä kautta minulle ei kannata lähettää kysymyksiä, koska en vastaa niihin. Tuo käyttäjänimi ja sen kuva ovat kuitenkin samat, mitä Tietoa-sivulla olen kertonut.)

Minulla on lisäksi todisteita siitä, että en ollut tehnyt tätä 23. kesäkuuta 2019 pelkästään hetken mielijohteesta.

Olen Avarnin työntekijä ja olen sen Facebook-ryhmän jäsen. Minulla oli alunperin eräänlaisena ”työsuhde-etuna” tarjota Avarnilaisille mahdollisuutta osallistua tämän pelipohjan testaajaksi, kun aihe mitä käytettäisiin on turvallisuusala,  mutta jouduin luopumaan tästä ”työsuhde-edusta” sen riskin vuoksi, että luottamuksellisia tietoja voisi paljastua.

Tämä oli hyvin varhainen (ja ruman näköinen) versio tästä nykyisestä pelishowpohjasta, mutta kuitenkin hyvin samankaltainen toiminnaltaan kuin tämä oma pelishowpohja. Syy miksi tämän kerron tässä on sen takia, että tämä on vain lisätodiste siihen, että olin tätä alkanut harrastusmaisesti tekemään tätä pelishowpohjaa jo 2018 keväällä/kesällä. Lisäksi huomaatte, että käyttötarkoitukset (eli muun muassa opetustarkoitukset ja tapahtumat) olivat samat jo tuolloin 2018!

Kyseinen julkaisu on jo poistettu tuon äskeisen ”luottamussyyn” vuoksi, mutta kuvakaappaus riittää.

Kuvakaappaus julkaisusta.

Mainitsen tuossa kuvakaappauksessa, että edellispäivänä lähetin ryhmäviestiä ryhmän ylläpidolle. Se pitää paikkaansa, kuvakaappaus siitä, joka myös todistaa, että kyseisen pelin inspiraatio on Thrown Controllers joka on vain lisätodiste siihen, että kyseessä on tosiaan sama peli kuin tässä pelishow’ssa mainittu peli!

Ja lopulta: 23. kesäkuuta 2019 julkaisin uutisen tähän asiaan liittyen: kuva siitä.

Toki tässä tuleekin se kysymys mieleen, että minkä takia tuossa lukee, että yritys missä työskentelen on ”Freelancer” vaikka Résuumissani lukee, että työnantajani on Eezy Osk? Sen vuoksi, koska siinähän mainitaan, että työskentelen Freelancerina. Minulla on mahdollisuus laskuttaa Eezy Oskin kautta näistä Game Show Design/Host-hommista, mutta käytännössä työskentelen Freelancerina.

Ja huomaatte vielä yhden asian, käyttötarkoitukset ovat aivan samat kuin kesällä 2018 mainitsin Avarnilaisille ja mitä tällä sivustollani tällä hetkellä Pelishow-sivulla mainitsen!

Joten: haluan, että teette johtopäätökset näistä asioista. Ajatteletteko vielä sellaista, että se Kalle keksi tämän hetken mielijohteesta 2019 kesäkuun 23. päivä tämän koko pelishowjutun? Nämä sanovat kiistattomasti asioiden todellisen laidan; olin tällaista alkanut suunnittelemaan jo vuonna 2018 keväällä ja aivan samojen syiden takia: voin käyttää tätä pelishowhommaa opetustarkoituksista tapahtumiin ja yksityistilaisuuksiin muun muassa. Ja kesällä 2019 sain tämän valmiiksi. jolloin tämä keikka/freelance-työ minulla siis alkoi!